Dakbrand blijkt containerbrand in Assen

Assen-  Woensdagavond om 18.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een dakbrand aan de Sperwerstraat in Assen.

Hiervoor werden een tankautospuit, waterwagen en hoogwerker gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer op de locatie bleek het echter niet om een gebouwbrand te gaan maar om een brandende afvalcontainer. Hierop werd de hoogwerker afgemeld. De waterwagen kwam nog wel ter plaatse.

De brandweer heeft de container geblust en keerde vrij snel terug naar de kazerne.

Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt