Deutsche Tourwagen Masters komt naar TT Circuit

Assen- De populaire raceklasse DTM komt in 2019 naar het TT circuit in Assen. Na vele jaren racen in de duinen van Circuitpark Zandvoort komen de teams in Juli 2019 naar het asfalt in Assen.

Dit jaar maakt de Nederlandse coureur Robin Frijns deel uit van de DTM klasse, of hij ook in 2019 bij de races zal zijn is momenteel niet bekend. Naast de races in Duitsland zal ook worden gestreden in Brands Hatch (Engeland), de Red Bull Ring (Oostenrijk), Misano Circuit (Italië) en de Hungaroring (Hongarije). En vanaf volgend jaar dus ook in Assen.

Foto’s L.Peltzer © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt