Schakelkast in brand in Assen

Assen- Vrijdagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Martin Luther Kingweg in Assen.

Bij aankomst bleek dat er brand was geweest in een schakelkast welke langs de weg stond. Een medewerker van de groenvoorziening was met zijn mobiele brander langs de kast gereden en had geconstateerd dat er na zijn passage rook uit de kast kwam. Omdat de medewerker niet wist waarvoor de kast diende en dus ook niet wat er kon branden werd de brandweer gealarmeerd.

De brandweer wist de kast met enig geweld te openen. hierna bleek het om een kast van een telecomprovider te gaan. Er was daadwerkelijk brand geweest in de kast. Deze was echter kort daarna uit zichzelf gedoofd.

De brandweer heeft de kast weer gesloten en met lint afgezet in afwachting van een definitieve reparatie.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt