Brand bij dagcentrum Valkenhof in Assen

Assen – Zaterdagmiddag om 14:01 uur werd de brandweer Assen-West gealarmeerd voor een brand in een gebouw bij Dagcentrum De Valkenhof aan de Debussylaan in de wijk Noorderpark.

Onder een afdak van het gebouw was brand gesticht bij een tuinset. De vlammen grepen al snel om zich heen. Een omwonende alarmeerde de brandweer en de eveneens gealarmeerde politie was snel te plaatse en wist de brand te doven met een brandblusser. Zo werd voorkomen dat het vuur kon overslaan naar het gebouw.

De brandweer heeft een nacontrole verricht. Het gebouw heeft door de brand aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s ©Compact Media / NIeuwsflyer.nl & Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt