Geparkeerde auto nabij een woning aan het Eerste Dwarsdiep in Gasselternijveenschemond gaat in vlammen op

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – In de nacht van zaterdag op zondag brandde er rond half twee aan het Eerste Dwarsdiep in Gasselternijveenschemond een auto uit. De bewoners die boven lagen te slapen werden wakker van een harde knal. Toen ze door het raam naar buiten keken zagen ze de Volkswagen polo in brand staan.

De buren die hadden inmiddels de hulpdiensten gebeld en de bewoners wisten in pyjama met de kat in het mandje de woning veilig te verlaten. De brandweer uit Gasselternijveen kon niet voorkomen dat de auto onherstelbaar uit brandde. De woning waarvoor de auto geparkeerd stond liep behoorlijke rookschade op. De brandweer wist overslag naar de woning te voorkomen.

De brandweer heeft de woning geventileerd. Naar de oorzaak van de brand word onderzoek gedaan.

Foto’s: © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt