Ongeval met motorvoertuig met beperkte snelheid in de Wilp (Update)

De Wilp- Zondagavond om 20.27 uur werd de brandweer van Marum gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Schoolstraat in De Wilp.

Op de Oosterweg troffen de hulpdiensten een MMBS (motorvoertuig met beperkte snelheid) voertuig aan aan. Dit is meestal een personenauto welke mechanisch is begrensd waardoor deze de snelheid van 45 kilometer per uur niet zou moeten kunnen overschrijden. Even verderop stond een personenauto bij een omwonende in de tuin. Bij de aanrijding vielen meerdere gewonden. In het voertuig bevonden zich 3 personen. Twee voorin en een in de laadruimte. Twee van de drie inzittenden raakte gewond, de derde kwam er zonder met lichte verwondingen er vanaf.

De omgebouwde Seat Inca kwam vanaf de richting Zevenhuizen en klapte op een geparkeerde auto. Deze schoot vervolgens de tuin in. De verkeersongevallenanalyse is met meerdere voertuigen ter plaatse omdat de schade van beide voertuigen niet overeen lijkt te komen met de maximum snelheid van het voertuig. Diverse bronnen melden daarnaast dat het voertuig vaker met een veel hogere snelheid is gesignaleerd. Onderzoek moet echter uitwijzen of dit ook nu het geval is.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt