Vermiste vrouw na zoekactie in Langelo aangetroffen

ASSEN / LANGELO – De vrouw welke sinds zaterdagmorgen werd vermist uit Assen is zondagmiddag omstreeks 17.15 uur door een passant aangetroffen in de omgeving van Langelo. De vrouw was met haar fiets vertrokken in de richting van Norg en was daar in de omgeving van de begraafplaats gezien.

De politie maakte bij de zoekactie naar de dementerende dame gebruik van o.a. de politiehelikopter en er werd de hulp ingeschakeld van de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties. De reddingshonden werkgroep Overijssel was door hun Drentse collega´s gevraagd om te assisteren.

Een oplettende voorbijganger trof de dame uiteindelijk aan. De dame was nog in goede gezondheid maar was wel vermoeid. De dame is vervolgens met haar familie herenigd.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt