Vrouw op elektrische fiets raakt ernstig gewond bij aanrijding op de Boerenstreek in Lippenhuizen

LIPPENHUIZEN – Dinsdagmiddag omstreeks 16.15 uur heeft er op de kruising Boerenstreek met de Âld Hearrewei in Lippenhuizen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een fietsster op een elektrische fiets kwam van de Âld Hearrewei en wilde de Boerenstreek in Lippenhuizen oversteken. De vrouw werd echter geschept door een automobilist uit de richting van de Hemrik.

De vrouw raakte bij het ongeval raakte ernstig gewond en is nabehandeling door het MMT personeel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De weg is gedurende de onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt