Ernstig verkeersongeval op de N34 tussen Gasselte en Exloo

GASSELTE – Omstreeks 07.30 uur zijn er op de N34 tussen Gasselte en Exloo meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Bij het ernstige verkeersongeval zijn twee van de vier voertuigen over de kop geslagen. Er werd opgeschaald naar middel hulpverlening, waardoor de hulpdiensten in grote getale uitrukte. Ook het Mobiel Medisch team van Groningen Airport Eelde kwam per traumahelikopter ter plaatse.

Één van de slachtoffers zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. In totaal raakten er twee personen ernstig gewond en twee andere licht gewond. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar diverse ziekenhuizen in de regio.

De N34 werd door de politie afgesloten, het verkeer wordt via de op- en afrit omgeleid. De verkeersongevallen ongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en krijgt bijstand van de landelijke eenheid die met een drone het ongeval van boven in kaart brengen. In de file die vervolgens ontstond vond een kop-staartbotsing plaats, daarbij bleef het bij blikschade,

Foto’s: © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt