Politie doet aanvullend onderzoek op Lonerstraat in Assen

Assen- Experts van de politie doen vanmiddag aanvullend onderzoek naar de snelheid waarmee gereden is bij het fatale ongeval een maand geleden waarbij twee inzittenden het leven lieten.

Met een vergelijkbaar voertuig doet de politie onderzoek naar de snelheid welke mogelijk is gereden. Deze worden met diverse camera’s op de auto en langs de weg vastgelegd. Daarnaast verrichten de agenten ook in het voertuig diverse metingen.

De Lonerstraat is in ieder geval tot 16.00 uur afgesloten

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt