Brand bij autobedrijf aan de Winkler Prinsstraat in Assen

ASSEN – Vrijdagmiddag even voor 16.30 uur is er een brand uitgebroken in een pand aan de Winkler Prinsstraat in Assen. Het korps van Assen-West werd gealarmeerd voor de brand bij een autobedrijf in een verzamelgebouw op het industrie terrein. De rookontwikkeling welke vrij kwam bij de brand was duidelijk te zien. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand.

Ook de brandweerkorpsen van Assen-Oost, Smilde en Vries werden gealarmeerd. Bij aankomst bleek het personeel zich al buiten te hebben verzameld. De brandweer wist door kordaat optreden uitbreiding te voorkomen en zo de schade te beperken. Mogelijk hebben naast gelegen panden wel brand of rookschade opgelopen.

Met behulp van een hoogwerker werd het dak geïnspecteerd. Brandweerlieden wisten een zestal vogels uit het pand te redden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt