Dodelijk slachtoffer bij eenzijdig verkeersongeval in Haule

HAULE – Op de Kruisweg in Haule heeft maandagavond een aanrijding plaatsgevonden. De 40 jarige bestuurder uit de gemeente Achterkarspelen is hierbij ter plaatse overleden. Door nog onbekende oorzaak is hij met zijn bestelbus tegen een boom aangebotst.

Het slachtoffer zat bekneld in het voertuig en is door het korps van Haulerwijk uit het voertuig bevrijd. Het gealarmeerde Mobiel Medisch Team kon voortijdig worden afgemeld. De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer in verband met het onderzoek van de verkeersongevallen analyse.

Leeuwarder Courant

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt