Vrachtwagen verliest lading op de A7 bij Drachten

DRACHTEN – Maandagmorgen heeft een vrachtwagenchauffeur een deel van zijn lading verloren op de A7 bij Drachten. Tussen Heerenveen en Groningen ter hoogte van de afslag Drachten centrum viel een aantal steenkorven van een oplegger.

Een aantal voertuigen raakte hierdoor beschadigd en moesten worden geborgen. Op de A7 ontstond er door het incident een flinke file. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek, een deel van de A7 is afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt