Auto op de kop in de sloot langs de A28 bij Assen

ASSEN – Dinsdagmorgen even voor 12.00 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden tussen Assen-West en Assen-Noord. Een automobilist verloor even voor de afslag naar de parkeerplaats Peelerveld de controle over het voertuig. De auto belandde op de kop in een naastgelegen droge sloot.

De duikers van het korps Assen kwamen ter plaatse, maar keerde evenals de voortijdig gecancelde collega’s van Groningen terug naar de kazerne. Het slachtoffer werd door het korps van Assen-West en het ambulancepersoneel uit het voertuig bevrijd. Het Mobiel Medisch Team landde met de traumahelikopter secundair langs de snelweg. De brandweer zorgde ervoor dat het medisch personeel over de sloot kon komen

Naast de vluchtrook werd ook rijstrook 2 afgesloten voor het verkeer. Het voertuig, een Citroën C3, zal door een berger worden geborgen. Het slachtoffer werd in de ambulance behandeld, of deze vervolgens naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt