Fietser onderuit op het fietspad naast de J.P Santeeweg in Nietap

NIETAP – Dinsdagmiddag omstreeks 17.10 uur is een fietser door onbekende oorzaak onderuit gegaan op het fietspad tussen Roden en Leek. De man op een high speed Pedelec fiets is door het aanwezige ambulance personeel op de J.P. Santeeweg in Nietap gecontroleerd op verwondingen.

Hij werd na een controle door de politie meegenomen en mogelijk thuis afgezet. De fiets werd bij een omwonende gestald. Een Pedelec fiets is een fiets welke een snelheid van 45 kilometer per uur kan halen en moet voorzien zijn van een geel verzekeringsplaatje. Tevens moet de bestuurder een helm dragen, of de man deze droeg is niet bekend evenals de toedracht.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt