Dodelijk ongeval op de Schipborgerweg in Anloo

ANLOO – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Schipborgerweg in Anloo is de bestuurster om het leven gekomen. De vrouw komende uit de richting van Anloo botste omstreeks 10.30 uur aan de linkerzijde van de weg tegen een boom nadat ze eerder met haar voertuig in de rechter berm is gekomen. Ze heeft mogelijk een stuurcorrectie gemaakt.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. De brandweer van Annen en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De politie meldde dat de bestuurster zwaar gewond is geraakt, maar later aan haar verwondingen is overleden. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt