Vrachtwagen verliest rollen draadstaal op de rotonde bij Gieten

GIETEN – Op de rotonde aan de Oelenboom in Gieten heeft een vrachtwagen donderdagmiddag zijn lading verloren. Toen de chauffeur over de rotonde reed, zijn rollen staaldraad gaan schuiven en door de zijkant van de vrachtwagen naar buiten gekomen.

Niemand raakte bij het ongeval gewond gewond. Het verkeer kon niet meer over de rotonde, omdat de rollen staaldraad op de weg lagen. De opruim werkzaamheden waren met ruim anderhalf uur geklaard mede dankzij de hulp van T.O.S. uit Gieten die snel een truck beschikbaar had en een heftruck om de rollen draadstaal weer op te laden..

Foto’s: © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt