Ongeval op de Heerenveenseweg in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – Vrijdagavond omstreeks 20:10 uur werd de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een kop-staart botsing op de Heerenveenseweg in Oldeberkoop. Eenmaal ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De bestuurder van de witte Toyota Aygo reed op de Heerenveenseweg en sloeg rechtsaf de Molenhoek op, de bestuurder van de achteropkomende Volkswagen Golf zag dit te laat en knalde achterop de Toyota Aygo.

De Toyota Aygo kwam tot stilstand in de bosje tegen een paal. De ambulancedienst heeft de inzittenden gecontroleerd op eventuele verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Berger Tolman en Logicx kwamen ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Foto’s © Compact Media / 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt