Bewoner naar ziekenhuis overgebracht na woningbrand aan de Rijweg in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag even voor 18.00 uur werd het korps van Oosterwolde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Rijweg in Oosterwolde.  Bij aankomst bleek de brand te woeden in een woning van een appartementencomplex.

Omwonenden hebben de man welke de woning niet wilde verlaten uit zijn huis gehaald. De bewoner liep bij een bluspoging brandwonden op en had rook ingeademd. Hij is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Met een binnenaanval wist het korps van Oosterwolde de brand welke in de keuken was ontstaan te blussen. De brand heeft behoorlijk wat schade aangebracht aan het appartement. De brandweer heeft omliggende woningen gecontroleerd, het is niet bekend of deze als gevolg van de brand rookschade hebben opgelopen

Foto’s: R. Koene en E. Faber © Compact Media & 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt