Kop-staart aanrijding op de Bornsestraat in Hengelo

HENGELO – Zaterdagmiddag omstreeks 14.30 uur heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Bornsestraat in Hengelo. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen bij betrokken. Op het viaduct boven de A1 waren tussen de twee stoplichten vier auto’s op elkaar gebotst.

Twee vrouwen klaagde over pijn in nek en rug. De politie en ambulance werden gealarmeerd een behulpzame weggebruiker regelde het verkeer. Na controle in de ambulance konden beide vrouwen hun weg voortzetten. Op een nabij gelegen parkeerplaats werden de formulieren opgemaakt.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt