Brandweer gealarmeerd voor brandstoflekkage in parkeergarage

Assen- Zaterdagmiddag werd de brandweer van Assen-Oost gealarmeerd voor een brandstoflekkage van een auto in de parkeergarage Citadel. Een passant had de brandstoflucht om de auto waargenomen en vervolgens de brandweer gealarmeerd.

De brandweer ging na aankomst op verkenning in de parkeergarage, Op de bovenste etage van de parkeergarage stond een personenvoertuig welke lekte. De eigenaar heeft uiteindelijk zijn voertuig uit de parkeergarage gereden en in de buitenlucht geplaatst. De auto zal voor reparatie naar een garage moeten.

De eigenaar vond de inzet van de hulpdiensten een beetje overbodig.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt