Automobilist bekneld bij ongeval in Exloërveen

EXLOËRVEEN – Woensdagochtend heeft er omstreeks 09.45 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Exloërveen in de gelijknamige plaats. Bij de aanrijding tussen twee auto’s op een kruising bij Exloërveen, is één persoon gewond geraakt.

Een van de voertuigen belandde als gevolg van het ongeval op zijn kant. Naast het korps uit 2e Exloërmond werd ook het korps van Emmen en het Mobiel Medisch team gealarmeerd. Uit eerste berichtgeving zou het slachtoffer onder de auto bekneld zitten.

Of dit daadwerkelijk ook het geval was is niet bekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De weg is voor nader onderzoek door de verkeersongevallen analyse van de politie afgesloten

Foto Marcel Euving © Compact Media / Ingezonden

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt