Chauffeur van streekbus vermoedt brand

ASSEN – Donderdagavond even voor 19.00  uur heeft een buschauffeur zijn bus op de Nobellaan in Assen stilgezet. De buschauffeur had het vermoeden dat zijn bus in brand stond en alarmeerde de brandweer.

Het korps van Assen-West heeft ter plaatse de motorcompartiment gecontroleerd ook in de bus werd door de brandweer gecontroleerd. Er werd echter niks aangetroffen. Voor de passagiers van lijn 115 richting Heerenveen werd ander vervoer geregeld. Uit voorzorg werd de streekbus wel afgesleept.

Foto’s: © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt