Auto door brand verwoest in Assen

Assen-  In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen-Oost gealarmeerd voor een autobrand aan de Pinksterbloemstraat in Assen.

Bij aankomst van de brandweer stond de Citroen C1 volledig in lichterlaaie. De brandweer wist de vlammen snel te doven met een lagedrukstraal. De auto was echter volledig verloren gegaan. De oorzaak van de brand is niet bekend, brandstichting wordt echter niet uitgesloten.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt