Wederom ongeval op de Anreep in Assen

Assen- Zaterdagavond heeft er zich wederom een verkeersongeval voorgedaan op de Anreep in Assen. De bestuurder van een Suzuki Swift kwam vanuit de richting Assen en verloor door onbekende oorzaak de controle over de auto.

De auto kwam zijdelings tegen een boom aan en draaide vervolgens rond. Omwonenden verleenden ook dit maal weer eerste hulp. Bij aankomst van de politie zat de man nog in het voertuig. Hierop werd ook de brandweer van Rolde gealarmeerd. Kort hierna wist het inmiddels gearriveerde ambulancepersoneel de man zelfstandig uit het voertuig te laten komen. De brandweer kon dus tijdens het aanrijden worden afgemeld.

Na een behandeling in de ambulance en een blaastest werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend was er geen alcohol in het spel.

De zwaar beschadigde auto is door berger Hamstra geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Asser Courant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt