Auto tegen boom op de Norgerweg bij Roden

RODEN – Op de Norgerweg (N373) tussen Roden en Roderesch heeft vrijdagavond omstreeks 19.30 een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak botste een bestuurder met zijn inzittende tegen een boom.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Als gevolg van de botsing met de boom kwam deze schuin te staan. Na tussenkomst van de provincie werd de weg afgesloten voor het verkeer. De boom zal door de gemeente worden recht getrokken of omgezaagd. De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt