Bestuurster rijdt auto total loss tegen lantaarnpaal aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha

APPELSCHA – Op de Vaart Zuidzijde in Appelscha heeft vrijdagmiddag even voor 17.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De oudere vrouw maakte ter hoogte van de kruising met de Boslaan een stuurcorrectie en reed een betonnen paaltje uit het trottoir. Ze gaf mogelijk gas i.p.v van te remmen. De bestuurster reed haar auto vervolgens total loss tegen een lantaarnpaal.

De vrouw is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd op letsel. De vrouw werd geadviseerd om naar de huisartsenpost te gaan in het ziekenhuis. De auto werd door een berger geborgen. De gemeente is in kennis gesteld om de schade aan de openbare voorzieningen te herstellen.

Foto’s: ©Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt