Brandweerkorpsen van Gieten en Veendam gealarmeerd voor dakbrand in Nieuwediep

NIEUWEDIEP – Vrijdagmorgen even na 07.30 uur werden de brandweer korpsen van Gieten en Veendam gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Nieuwediep in het gelijknamige woonplaats. Bij een vrijstaande woning was een dakbrand uitgebroken, welke ontstaan was door de kachel. Bij aankomst van de brandweer was er rookontwikkeling waarneembaar onder de dakpannen.

De brandweer kon voorkomen dat de brand uitslaand werd. Om de hoogwerker van het korps van Veendam beter in stelling te kunnen brengen werd een deel van het hek rond de woning verwijderd. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd. Stichting Salvage zal de eigenaren bijstaan met de afwikkeling van de schade.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt