Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor val van hoogte

OOSTERWOLDE – Zaterdagmiddag omstreeks 12:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Venekoten in Oosterwolde. Twee ambulances en een politie eenheid die snel ter plaatse waren hebben zich om het slachtoffer ontfermd die van grote hoogte was gevallen.

De ambulance medewerkers kregen hierbij assistentie van het Mobiel Medisch Team die met de lifeliner 4 werden ingevlogen. Na stabilisatie kon het slachtoffer onder begeleiding van een arts worden vervoerd naar Nij Smellinghe in Drachten.

Foto’s E. Faber © Compact Media / 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt