Ongeval door voorrangsfout op de Veldstreek in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur heeft er op de kruising Bremerweg met de Veldstreek in Zevenhuizen een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval ontstond door een voorrangsfout. Het ouderlijk echtpaar zag een van rechts komende jonge vrouw over het hoofd. De auto van de vrouw werd in de flank geraakt.

Het ouderlijk echtpaar is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd en raakte licht gewond. De vrouw kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen kunnen als total loss worden beschouwd en zijn door een berger afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt