Brand in bijgebouw aan de Borgerderstraat in Buinen

BUINEN – Woensdagmorgen omstreeks 09.40 uur is er een brand uitgebroken in een bijgebouw aan de Borgerderstraat in Buinen. In het vrijstaande schuurtje annex garage is door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken.

Door snel ingrijpen van de brandweerkorpsen van Borger en 2e Exloërmond werd uitbreiding voorkomen. Wat de oorzaak van de brand is geweest is niet bekend. Wel stond er in de garage een auto die men aan het opknappen was of daar tijdens werkzaamheden brand is ontstaan is niet bekend.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt