Bus vast boven sloot nabij remise aan de A.H.G. Fokkerstraat in Assen

ASSEN – Op de A.H.G. Fokkerstraat in Assen is vrijdagmorgen een bus boven een sloot blijven steken. Dit gebeurde ter hoogte van de remise van het vervoersbedrijf Drenthe Tours. De chauffeur is vermoedelijk de handrem vergeten waardoor de bus is gaan rollen.

Door de gebeurtenis is het fietspad langs de A.H.G. Fokkerstraat gestremd, maar ontstonden er geen andere ongevallen. De bus zal door een bergingsbedrijf weer op de weg worden getrokken. De politie regelde het verkeer wat om en om langs het incident werd geleid.

Foto’s: © Compact Media / Ingezonden

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt