Drie personen gewond bij ongeval op de A7 nabij Drachten

DRACHTEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er omstreeks 01.15 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A7. Een personenauto met vier inzittenden is door nog onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen gebotst om vervolgens tegen de vangrail tot stilstand te komen.

Drie inzittenden raakte bij het ongeval gewond. De slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar de ziekenhuizen in Drachten en Groningen. Naast het korps van Ureterp, was ook het Mobiel Medisch Team aanwezig om te assisteren bij de behandeling van de slachtoffers.

De weg tussen Groningen en Drachten is tijdens het ongeval afgesloten geweest voor verkeer.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt