Brand in appartement ontdekt na afgaan van brandmelder

ASSEN – Donderdagmiddag even na 13.00 uur werd het korps van Assen gealarmeerd een melding aan de Van Heuven Goedharlaan in Assen. In een appartement op de eerste verdieping van een flat bleek een rookmelder af te gaan.

De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat er daadwerkelijk sprake zou zijn van brand. Hierdoor werden de brandweerkorpsen van Assen-West, Oost en Smilde gealarmeerd. De brand bleek gelukkig snel onder controle. De desbetreffende woning werd door de brandweer geventileerd. Ook de woning erboven werd aan een inspectie onderworpen.

Er raakte zover bekend niemand gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt