Auto klapt op boom aan de Zevenhuisterweg Nieuw-Roden

NIEUW-RODEN – Vanmiddag rond 12:30 uur is er op de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden een rode Mazda 121 behoorlijk op de boom geklapt.

De man kwam met zijn auto vanuit de richting Zevenhuizen en is waarschijnlijk in de bocht in de slip geraakt en maakte daarna een klapper op één van de dikke eikenbomen naast de weg. De man is met onbekend letsel door de ambulancebroeders met behulp van de brandweer Roden uit de auto gehaald. De politie doet onderzoek na de toedracht van het ongeval. De Zevenhuisterweg was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Foto’s © Compact Media / HetStreeknieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt