Auto te water in Nieuwediep

NIEUWEDIEP – Zondagavond omstreeks 21.30 uur is er een auto te water geraakt aan de Nieuwediep in het gelijknamige woonplaats. Bij het ongeval raakte niemand gewond, De vrouw parkeerde de auto op de oprit maar was de handrem of de auto in een versnelling te zetten vergeten.

De auto is achteruit van de oprit afgereden en in het water terecht gekomen. De auto werd zondagavond uit het water gehaald en afgesleept door bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo. De auto kan als total loss worden beschouwd.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt