Vrachtwagen gekanteld op N378 na ongeval

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – Als gevolg van een ongeval is dinsdagmorgen even na 07.00 uur een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagen geladen met aardappelen belandde naast de Ingenieur W.I.C. van Veelenweg (N378) in een sloot.

De vrachtwagen kwam eerder in botsing met een personenauto. Geen van de betrokkenen raakte gewond. Door het ongeluk is de weg in beide richtingen dicht tussen Gasselternijveen en Stadskanaal. De berging van de vrachtwagen zal (heeft) de gehele ochtend geduurd.

Foto’s © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt