Brandstichting in keet in Appelscha

Appelscha-Vannacht rond 00.30 uur werd door een voorbijganger een brand ontdekt in een houten keet van de voetbalclub Stanfries, deze stond geparkeerd op de parkeerplaats achter het sportterrein.

Direct waarschuwde hij een aantal mensen van de horeca en werd de brandweer gebeld. Met een aantal mensen zijn er brandende dozen met papier uit de keet gehaald zodat de boel niet helemaal in vlammen op is gegaan. De brandweer die daarna kwam kon zich beperken tot het nablussen van de brandende dozen papier. De oorzaak is naar alle waarschijnlijkheid brandstichting omdat de deur van de keet was losgebroken.

Foto’s © Compact Media / RegioAppelscha.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt