Gewonde bij aanrijding in Assen

Assen-  bij een aanrijding tussen twee personenauto’s is maandagmorgen een gewonde gevallen.

Door een verkeerde inschatting kwamen beide voertuigen op de kruising van de Maria in Campislaan en de Selma Lagerloflaan met elkaar in aanraking. door de klap raakte een van de inzittenden gewond. Na behandeling in een gealarmeerde ambulance werd deze overgebracht naar Het Wilhelmina Ziekenhuis voor verdere controle en behandeling.

Beide voertuigen konden hun weg niet zelf vervolgen en werden afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt