Aanrijding met meerdere voertuigen in De Punt

De Punt- Donderdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval met meerdere voertuigen op de Groningerstraat in De Punt.

Ter hoogte van het pompstation waren drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurster van de Audi wilde met haar auto naar het tankstation. Een achteropkomende Peugeot bemerkte dit te laat waarna een botsing volgde. Na de aanrijding kwam de Peugeot op de weg tot stilstand. Een tegemoetkomende Renault kon de auto niet meer ontwijken en reed in de flank van de Peugeot.

Gealarmeerd ambulancepersoneel controleerde meerdere inzittenden van de voertuigen. Geen van hen hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis. De brandweerlieden van de brandweer Eelde stelde de voertuigen veilig en reinigde de weg.

Alle drie de voertuigen moesten worden geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt