112 Kort: Auto tegen boom in Eelde

Eelde-  Donderdagavond werd de brandweer van Eelde voor de tweede keer vandaag gealarmeerd voor een verkeersongeval. Op de Oosterbroek had een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren er geen inzittenden bij het voertuig. Na een korte zoektocht werd de bestuurder aangetroffen in een gebouw in de directe omgeving. De man is uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Het op Groningen Airport Eelde gesitueerde MMT kwam eveneens ter plaatse. Hun inzet bleek verder niet nodig.

Foto’s © Compact Media / 112eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt