Schoorsteenbrand aan de Parkkamp in Havelte

HAVELTE – Vrijdagmiddag werden de korpsen van Havelte en Meppel gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de parkkamp in Havelte. Er woede een schoorsteenbrand in een vrijstaande woning. Bij aankomst gingen enkele brandweerlieden het pand binnen om de kachel te inspecteren.

Er was behoorlijk wat hitte in de schoorsteen waardoor de tankautospuit ruimte maakte in het doodlopende straatje voor de hoogwerker van het korps van Meppel. Nadat deze in stelling was gebracht werd de schoorsteen geveegd.

Foto’s © Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt