Twee doden en twee gewonden bij ongeval in Oosterwolde

OOSTERWOLDE- Vrijdagmorgen omstreeks 10:55 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de Schottelenburgweg (N919) in Oosterwolde. Tijdens het aanrijden werd duidelijk dat er meerdere slachtoffers waren op de plaats van het incident. Omdat er meerdere slachtoffers waren werd er opgeschaald naar middel-hv waarop brandweer Appelscha, meerdere ambulances, en twee traumahelikopters werden gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse werden de vier slachtoffers uit hun benarde positie bevrijd. Twee slachtoffers werden na medische behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Twee andere inzittenden raakte dusdanig ernstig gewond dat zij ter plaatse zijn overleden aan hun verwondingen. De verkeersongevallen analyse zal uitgebreid onderzoek gaan verrichten naar de toedracht van het ongeval. De N919 zal tussen de Klazingaweg en de Rijweg nog enkele uren zijn afgesloten voor onderzoek en berging.

Later vandaag werd bekend dat twee vrouwen uit Assen en Annen bij het ongeval zijn overleden. Twee mannen uit dezelfde plaatsen raakte gewond.

Foto’s © Compact Media / ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt