Automobilist gewond bij eenzijdig verkeersongeval op de N353 nabij Zandhuizen

ZANDHUIZEN – Op de Oldeberkoperweg (N353) nabij Zandhuizen en Oldeberkoop heeft zaterdagavond om 21.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Het korps van Noordwolde kwam ter plaatse, maar er bleek geen sprake te zijn van een beknelling.

De persoon raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De weg werd ten tijde van het ongeval afgesloten. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en/of er sprake is geweest van drank gebruik.

Foto’s: © Nieuwsinfriesland.nl / Faber Fotografie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt