Bewoners alarmeren de brandweer voor een schoorsteenbrand aan de Westvierdeparten in Steggerda

STEGGERDA – De bewoners van een vrijstaande woning aan de Westvierdeparten in Steggerda hebben dinsdagavond omstreeks 20.50 uur de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand. De bewoners ontdekten de brand zelf, nadat ze in de woonkamer een vonkenregen langs het raam zagen komen. Op de bovenverdieping en zolder was lichte rookontwikkeling.

De korpsen van Noordwolde en Steenwijk waren snel ter plaatse. Brandweerlieden hebben de woning geïnspecteerd en geventileerd. De hoogwerker van Steenwijk werd in stelling gebracht om het rookkanaal te vegen. De bewoners en kleinkind konden samen met de hond zichzelf naar buiten begeven.

Foto’s: © Nieuwsinfriesland.nl

Steenwijker Courant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt