Brandstichting, mishandeling en vernielingen in tijdens Nieuwjaarsnacht in Assen.

ASSEN – De Drentse hoofdstad bleef tijdens de jaarwisseling niet bespaard van incidenten. Op 1 januari omstreeks 04.15 uur werd er een man mishandeld door 2 getinte mannen op het fietspad Oostermoer nabij de Maria in Campisslaan. De politie is dan ook op zoek naar mogelijke getuige die wat hebben gezien wat van belang kan zijn voor het onderzoek.

Op de Bremstraat in Assen werden agenten door zwaar vuurwerk bekogeld, toen ze daar aanwezig waren in verband met een brand. De verdachten gingen ervandoor en vernielden onderweg een voordeur aan de Sleutelbloemstraat. Bij het aanspreken werden ze wederom bekogeld met zwaar vuurwerk. Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel, ze zijn er voor jou gezondheid en veiligheid. De politie komt graag in contact met deze personen.

Een woning aan de Pijlkruidstraat werd op 31/12/2018 rond 22:15 uur vernield door zwaar vuurwerk, dat naar binnen werd gegooid. Vervolgens werden ook ramen ingegooid. Heeft u hier wat van gezien, meld het dan aan de politie.

Uit onderzoek kwam naar voren dat omstreeks 04.15 uur een auto aan de Henriette Ronnerstraat door brand is verwoest. als gevolg van brandstichting. de politie doet ook hier onderzoek naar.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt