Auto beland in de Opsterlandse Compagnonsvaart in Appelscha

PPELSCHA – Maandagmiddag omstreeks 16:10 uur werd de politie gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Vaart Zuidzijde in Appelscha. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van een Volkswagen Golf de macht over het stuur te zijn verloren. Het voertuig raakte hierdoor enkele verkeersborden en kwam uiteindelijk in de vaart tot stilstand. De bestuurder kon op eigen kracht het voertuig verlaten en kwam met de schrik vrij. Berger Dorenbos had enige tijd nodig om het voertuig te bergen. Enkele buurtbewoners stelde hiervoor een boot beschikbaar om het zwaarbeschadigde voertuig te kunnen bergen.

Foto’s © Compact Media / ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt