Auto brand uit op A28 ter hoogte van Assen

Assen- Maandagavond werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een Autobrand op de A28 ter hoogte van hectometerpaal 178.4.

Bij aankomst van de brandweer stond de Mini Cooper reeds volledig in brand. Politie en Rijkswaterstaat hadden de rijbaan vanuit Groningen reeds afgesloten voor het verkeer om een veilige situatie te creëren. De brandweer van Assen-Oost kwam met twee voertuigen ter plaatse en bluste de brand. De Mini is totaal verwoest.

Berger Hamstra heeft de restanten van de personenauto geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt