Auto op de kop op Maatlanden Roden

RODEN – Vanmiddag tegen half drie was het weer zover op de Maatlanden in Roden. Een 59 jarige bestuurster uit Roden wist haar auto niet op de weg te houden en klapte vervolgens op het talud naast de weg en rolde daarna met haar auto over de kop en belandde op het dak.

De brandweer van Roden werd opgeroepen om het slachtoffer te bevrijden, maar bij aankomst was de vrouw al uit haar auto gehaald. De vrouw werd meegenomen door het ambulancepersoneel voor onderzoek. De auto van het slachtoffer is total-loss.

Foto’s © Het Streeknieuws

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt