Vrouw bekneld bij ongeval op de Europaweg-Zuid in Assen

ASSEN – Maandagmorgen omstreeks 10.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Witterhoofdweg met de Europaweg-Zuid in Assen. Bij het ongeval waar twee voertuigen bij betrokken raakte 1 persoon gewond.

De vrouw moest door de brandweer van Assen uit haar voertuig worden geknipt. Ze is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere twee betrokkenen van het andere voertuig zijn door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte niet gewond.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft de bestuurster van de Volkswagen Polo een U-bocht willen maken en heeft de andere automobilist de kerende auto niet meer kunnen ontwijken.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt